Baoji Xinlian Titan Industry co, LTD nalazi se u nacionalne visokotehnološkoj novi materijal industriji i baze koja je osnovana u kineski "Titan dolina" — Baoji grad. Naša tvrtka je tehnoloških i inovativnih poduzeća specijalizirana za istraživanje, proizvodnju i obradu raznih titana ili rijetke metalnih proizvoda.

Naš opseg poslovanja pokriva: Ti vijci, Ti vijci, Ti standardni učvršćenja, Ti štapovi, Ti žice, Ti meta, Ti prirubnice, razne obrađeni Ti komponente, Ti tanjur, Ti cijev, laktove i Ti uređaji. Naši proizvodi su naširoko koristi u području petrokemijskih, elektroliza i galvanizacija, brod mehanizam, more desalinizacije vode, sportski aparati i Ti Rukotvorine.

Naša tvrtka posjeduje CNC tokarilice, piljenje stroj, stroj za planiranje, bušiti, bušaćih mašina, glodanje stroj, CNC alatnih strojeva i ostale opreme za mehaničku obradu. Kroz dugogodišnje akumulacije i razvoja, naša tvrtka je uvijek trčanje sa kvaliteta prije svega metoda, stavljanje naglaska na sinkroni ažuriranje tehnologija i uređaja. Mi smo strogo u skladu s nacionalne Norme, međunarodne Norme i industrijski standard u odnosu na tehnologiju, istovremeno obratiti pozornost na trening i upija odličan tehničara. Kako bi zadovoljili oba domaći i strani gosti, naša tvrtka je sve više dodajući nove opreme. U ovom trenutku, obradni procesi su sveobuhvatniji, kapacitet proizvodnje mogu zadovoljiti razne obrade potražnje.

Trenutno, naša tvrtka je aktivno ulaze u sustav upravljanja kvalitetom iso9001: 2000. Možemo postaviti cijeli propisi koji uključuju sirovine, procesa proizvodnje, inspekcije, isporuke i nakon prodaje na temelju ISO standarda. Tako da osiguravaju kvalitetu proizvoda kao i prihvaćen od strane više klijenata.

Održat će Baoji Xinlian Titan Industry co, LTD "pošten i pouzdan, Self-poboljšanje, kvalitete prije svega, težiti za najbolji" kao filozofija upravljanja, nastojati surađivati s korisnicima širom svijeta u win-win situacija, razviti zajedno za naše uzajamno svijetlu budućnost!