Fender Bicyle Titan visoke kvalitete

Osnovni podaci

Artikl:Titan bicikala Fender
Zaštitni znak: XL TITANA
Veličina: kao zahtjev
Orgin:Baoji, Shaanxi, Kina
Koriste za: svih uzrasta
Sklopiti: razvijene
Paket paket: izvoz

Opis proizvoda

O legure titana
Legure titanaje materijal visokih performansi usvojili aeromautical i astronautical proizvoda i novi Strukturni materijal obećanja, koja se zove "metala budućnosti". Uz prednost "lagani", "visoke čvrstoće", "dobre fleksibilnosti" i "korozijski otporne", legure titana postaje se priznati najviše napredan i idealan materijal za razne vrste visokog stupnja natjecanja i povremeni bicikle.Bike bokobrani od legure titanaIma savršenu izvedbu upoznati tržište visoko individualne zahtjeve.

Prednosti Titan legure bokobrana
Legure titana je najbolji izbor kako bi bokobrani za prvoklasne bicikli zbog svoje najbolje snage i tvrdoće. Legure titana je samo 50% težine čelika, no njegova omjer snage i težine je 28,4% više od Hascrome. U međuvremenu, legure titana ima dobre performanse u antifatigue s Dinamička izdržljivost dvaput kao čelik. Visoka čvrstoća i niska sudbinu od legure titana čini bike bokobrani lakši, jači i dulje, prikazivanje prirode visokih bicikle. Legure titana također ima dobre performanse u anticorrosion. Ne hrđa daleko u vlažnom ambijentu pa nije potrebno slikanje ili Prskanje na površini. Jake metalne teksture na površini daje debela kretanje daha.Profilni bicikl legure titanamala težina, visoka čvrstoća i trajnost je najbolji izbor za vozače.


Tvrtka Show
1. o nama
Naša tvrtka je profesionalna manufecturer odTitan nosači biciklaiTitan pribor, uključujućiTitan MTB okvir cesta okvir od titana, cyclocross okvir od titana, trag okvir od titana, mini velo okvir od titana, Titan seatcollar, Titan matične, Titan seatpost, Titan vilica, Titan upravljača, itd.
Na temelju vrhunske kvaliteteTitan matetiali odlične tehnike zavarivanja, sa strogim proizvodnje i upravljanja stystem, naša kompanija nudi najbolji kvalitet Ti bicikl fende koji je testiran na strogi.
2. Zašto izabrati
Bogato iskustvo:
Mi smo sudjelovali u obradu za više od 10 godina. Naša kompanija je imala dobru reputaciju kod kupaca iz American, Europa, Sjeverna Amerika, i Australija, Indija itd. Također imamo dobar tim za prodaju i kontrolu kvalitete.
Dobar servis:
Odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata. Izrađujemo nestandardne dijelove prema vašim crtežima. I dalje služiti nakon prodaje i biće odgovorna za greške iz nas.
Niska cijena:
Cijene naše proizvodnje su razumne! Cijene će biti puno bolje ako vaš količina je dobar.
Nautičarske kvalitete:
Imamo stroge kontrole kvalitete od proizvodnje do isporuke. Naša kompanija je imala jak tehnologija podrška, 80% naših kolega su master ili bachelor diplomu. Smo kultivirali skupina menađera koji su upoznati sa kvaliteta proizvoda, dobar u moderni koncept upravljanja.


Kontakt informacije


Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeve, molimo ne oklijevajte nas kontaktirati.

Betty Liu(Ms)

Baoji Xinlian Titan Industry co, LTD

Taicheng Road, Baoji grad, 721013, Shaanxi Province, China

Tel: 86-917-3388263

Faks: 86-917-3376678

Skype: bettygirl365

E-pošta:Betty@xinlianti.com

http://www.xinliantitanium.com