Kako odabrati pravi vijak za ušice na kotačima od titana?

Mnogi automobili koriste nešto što se zovetitanvijci za ušice kotača. Titanov vijak za ušice na kotačima pričvršćuje vijke kotača i rotora kočnice direktno na glavčinu. Ovo olakšava zamjenu rotora kočnice, ali i dodavanje muke oko postavljanja kotača i rotora kočnice prilikom montiranja kotača.

Sjedišta atitanvijak papučice kotačabaš kaotitanlug maticai može se naći sa šesterokutnom glavom ili stilom tunera sa stožastim sjedalomilisfernisedište ili ravno sedište.

Sada postoje tri vrste sjedala glavčine kotača:konusnisedište, sferaicalsedište i ravno sedište. Trebali bismo odabrati pravi vijak ušice kotača u skladu s različitim sjedištem osnove glavčine kotača. Ako odaberemo pogrešan, spojni dio neće stati, a zatim oštetiti izgled glavčine kotača, što utječe na čvrstoću glavčine i sigurnost prometa.

Izbortitan lugvijakse takođe razlikuje od zemlje do zemlje.Različite zemlje bi mogle koristiti različite vijke za isti automobil. U Kini, Volkswagen i Benzvišekoristite sferuicalvijci. U drugoj zemlji, Volkswagenvišekoristite konusne vijke.

Dakle, kada klijenti kupuju vijke, trebali biste znatitip sjedalavijcii korištenje habitintazemlja.

Three Kinds Of Titanium Wheel Lug Bolts