Kako mjeriti titansko vezivo

QQ截图20180417091510_副本.png Za precizno merenje titanijumskih pričvršćivača , preporučili smo upotrebu Digital Vernier Callipers i merača navoja za merenje navoja navoja.


MERENJE TITANIJSKOG FASTENERA


Prečnik drške

Takođe se naziva Glavni prečnik. Prečnik titanskog vijaka je prečnik vretena, izražen u milimetrima za metričke titanove vijke . S obzirom da je to približno isto kao i prečnik majora ili navoja, merenje prečnika navoja može se koristiti za potpuno navojne titanove vijke .

 

Dužina drške

Dužina titanog pričvršćivača se meri odakle se pretpostavlja da je površina materijala do kraja titanijskog pričvršćivanja . Za titanove pričvršćivače u kojima glava obično sedi iznad površine, merenje je direktno ispod glave do kraja titanijskog pričvršćivača . Za titanove pričvršćivače koji su dizajnirani da budu urezani, mjerenje se vrši od tačke na glavi gdje je površina materijala, do kraja titanijskog pričvršćivanja.

 

Thread Pitch

Metrički titanijumski pričvršćivači su naznačeni sa tempom navoja umjesto brojača navoja. Navojni razmak je rastojanje između navoja izraženih u milimetrima (mereno duž dužine titanijskog pričvršćivača ). Na primer, razmak od 1,5 navoja znači da je rastojanje između jednog navoja i sledećeg iznosi 1,5 mm. Općenito manji titanium pričvršćivači imaju finiji navoj, tako da imaju manji navoj.

QQ截图20180417091540.png