Razlog zašto se legura titana razreda 9 koristi za okvire za bicikle

Ovdje ćemo se usredotočiti na okvire bicikla i od materijala od kojeg su napravljeni. Ovaj izbor dramatično utječe na način vožnje bicikla, njegovu težinu, trajnost i, što je najvažnije, i njegovu cijenu.

Titančesto se smatra savršenim materijalom za okvire za bicikle, bilo za utrke ili za putovanje na posao, ali što je točno ono što ovaj metal čini tako traženim materijalom?

Titanlegurasigurno ima svoje pozitivne strane nakon razmatranja ostalih izbora; ne hrđa poput čelika, ne zamara se niti ustupa mjesto tutnjavim vibracijama na putu poput aluminijskih legura; Također je jak i neće pucati poput nekih nemetalnih opcija.

Titanij razreda 9koristi se za okvire bicikla. Ova legura sadrži 94,5% Ti, 3% aluminijuma i 2,5% vanadijuma, a koristi se jer kombinira razne beneficijefitsostalih razreda, ali s lakoćom obrade koja se kod drugih ne vidititanlegure.To znači da je to signifikantnofine može biti jači od ocjenačistotitan, ali je lakši za zavarivanje i koristandoneophodno za održavanje cijena na nejasno razumnom nivou.

XL Titanium može proizvesti ozbiljneproizvodi od titana za bicikl, kao što sutitanski biciklistički vijci,Titanovo vreteno za pedale,titanske žbice,matice od titanijumskog lanca,titanske stezaljke za sjedište,titanski okvir za bicikle,titanska biciklistička prednja vilica,volan od bicikla od titana,titanski biciklistički nosač sjedala,titan bicikl ručka matičnai drugihtitanski dijelovi za bicikle.

Dobrodošli u upit!

Gr9 titanium biycle frames